Om redaksjonen

Navn: Benedicte Lund Bakken
Rom og internat: B202

Fødselsdato: 6.januar

Status: Nonne (til prins charming dukker opp)

Om meg: Musikknerd på 19 år med sans for det gode liv. Elsker å bli kjent med nye folk, og å sosialisere. Så livet på folkehøgskole er midt i blinken! Kan lett irritere meg over begrensede mennesker uten fantasi og humoristisk sans. Ellers har jeg en vanvittig tørr humor, og jeg elsker ordspill. Hva jeg spiller? Melken.

.

.

.

Navn: Kristine Grændsen

Rom: A213♥
Status: Lover girl

Jeg er 18 år, 9 måneder og 11 dager (eller egentlig enda mer fordi dette ikke blir publisert med en gang). Denne tiden har jeg brukt på å bo på Lillehammer og kose meg veldig der. For øyeblikket bor jeg, i likhet med mange av dere, på romerike folkehøgskole og koser meg enda mere her! Kan stolt fortelle at jeg har opp til flere look-alikes rundt om i verden, men kjenner svært få av dem. Ellers liker jeg eplejuice veldig godt (så fint om det ikke alltid var tomt!), men liker ikke sterk mat (så ikke mer Tabasco takk!). Strikking er selvfølgelig kult♥

.

.

.

Navn: Kama Sofie Slåttøy Jannang
Rom: D104
Bursdag: 28. juli. 91
Status: Nonne med lange blikk
Om meg: Jeg er 20 år og kommer fra Oslo. Jeg drømmer om en bedre verden, elsker naturen, klær og kostymer. Eventyr, fantasi og barnelitteratur er viktig for meg. Jeg er en drømmer. Så det er ganske kjekt med Harry Potter-verksted og rumpeldunk som valgfag. Er ganske leken. Mitt største personlige ønske er å leve i en bærekraftig økolandsby i pakt med naturen, selvforsynt og uavhengig resten av samfunnet. I skoleavisa er min rolle blant annet å buse inn på rommene til mine medelever og skrive/fotografere ”Hjemme Hos”-reportasjer.

.

.

.

.

.

Navn: Lise Andrea Marie Grimelund-Kjelsen

Rom: Internat B, 214
Status: Tff
Om meg: Jeg har et evig og ufiksbart identitetsproblem. Jeg er jenta som ikke kommer fra noe sted. Det har utvilsomt gjort meg rotløs og forvirret, men har det også gjort meg vimsete og fjern? Godt mulig.
Jeg skal oppdatere dere på stort og smått som skjer her på Rom og Rike. Det spørs om jeg klarer å få med meg de store hendelsene, da de som regel flyr meg hus forbi, men jeg gjør som frelsesarmeen: jeg ser det store i det små!
.
.
.
.
.
.
.
Navn: Martin Adams Kvam
Rom: A208
Født: 11. februar 1992
Status: DFF (mannlig heterofil variant av TFF, for å ha det på det rene.)
Linje: Lyd og musikk.

Jeg er for tiden 19 år, og kommer fra Dombås: et lite sted ved foten av Dovrefjell. Jeg kan trolig defineres som musikk-nerd, både i forhold til lytting og utstyr. Mindre kjente, diffuse metal-band (såkalt «bråkemusikk») og en interesse for hva som befinner seg inni gitarer, forsterkere og lignende kan virke smått uforståelig for noen (tilsynelatende). Har også en dehydrerende og håpløst tørr humor, så er dere herved advart. Ellers er jeg utøvende musiker med fokus på bass og gitar, men håndterer også noe vokal, om det kniper.

.

.

.

.

.

.

.

Navn: Ingrid Lien

Bursdag: 1. juni 1992

Rom: Partyinternatet 205

Status: NONNE!!!

Jeg er glad og teit. Jeg elsker å danse på fest og people watching. Jeg er over middels interessert i mote, kongefamilien, Harry Potter, kaffe, Sex & the City, donuts, Shakespeare, godteri, Paris og været. Jeg vil bli en cool mum!

.

.

.

.

.

Navn: Rebecca Lilleengen
Rom: 209 – D2
Født: 13.mai. 1992
Status: Type fra før aka TFF

Kort om meg:
Som det sies i Inger Hagerups dikt Mauren: “Liten jeg?” svaret er “Ja, det er jeg”.
Jeg liker Ørland (google det) og anbefaler lokalavisa som nyligst opplyste om en padde som hadde satt seg fast i en sprekk.
En absurd og smågal situsjon er alltid gøy, og det er kanskje derfor jeg liker Tom Waits.
Digger mørk sjokolade med ingefær og sitron!

.

.

.

Navn: Håkon Lillegraven, redaktør

Rom: C204, Status: Munk med ett bein ut tempeldøra
Fødselsdato: 28. mai 1992

Kort om meg: I følge Freud oppfatter man seg selv ut i fra hvordan andre ser deg eller hvordan du ser deg selv: derfor skal jeg prøve å holde meg til det som kan bevises. Jeg tror at det største komplimentet et menneske kan få er vennene sine. Jeg tror på sitater som at «alle barn er født kunstnere, det er når du vokser opp at det blir vanskelig». Jeg er den høye mystiske mannen spåkoner alltid snakker om men du aldri møter, jeg er gutten som liker å lese VOGUE i stedet for sportsbilaget. Jeg er han som alltid ender opp med å lede noe og han som aldri holder kjeft enten jeg mener det eller ikke. Det er derfor, og bare derfor jeg ble skoleavisas redaktør.

.

.

.

.

.

Navn: Anne Sofie Mengaaen
Rom: B206 !!!!
Status: Lover girl

Hei. Jeg er 19 år. Går på Romerike folkehøgskole. Jeg er egentlig fra Oslo. Det er 66 trappetrinn opp til huset mitt. Jeg bor ikke i blokk. Så dere kan tenke dere. Jeg hadde en kanin da jeg var liten. Den er død nå da. Det er det dere trenger å vite om meg. LES AVISA.

.

.

.

.

.

Navn: Aslak Maurstad
Rom: A212
Status: Lover girl

Hvorfor kan ikke jeg spise når Joakim spiste?

.

.

.

.

.

.

.

.

Navn: Christine Sandal, layout

Layout

Ja, på D108 bor det en blanding av diverse land. Svensk, tysk, norsk och lite irländsk kultur har jag fått uppleva – och blir nog mest en europäer. Mit namn – Christine Sandal – ett norskt efternamn från min pappa (Sanddahlen fins faktiskt i Norge!!) och ja, också ett norskt förnamn, efftersom jag är född här, en kall 6. december 1987. Men, så skulle mitt namn inte vara omöjligt att leva med i andra land – så det är ju ganska europäsikt det med! Ja och för det nästa året har jag hamnat här. Vem vet, kanske är det ju just Norge som blir min mono love  … Det får tiden utvisa!

.

.

.

.

.

Navn: Solveig Nuin Stephens
Født: 04.09.1992
Status: TFF (Og ingen planer om å bli TFFF)
Rom: B212

Kort om meg: Rolig, positiv og selvproklamert vittig jente, med en tendens til klumsethet og kreativitet. Hisser meg nesten aldri opp over ting, noe jeg må si meg litt stolt av. Tilbrakte min tid mellom et småbruk på landet i Norge og ferier på stort gods i England. Jeg liker: å skrive (når jeg selv kan bestemme hva, og helst noveller), film og litteratur, å tegne, stillhet, å høre musikk, sommer, teater, riding, å glede andre, å være glad, lyset i byer om natten og å drømme (både om natten og dagen). Jeg liker ikke: å bli sliten, kulde, sportsprogrammer, stress, tørre kontaktlinser, hjelpeløshet, urettferdighet, uvær, krangler og følelsen av å være redd.
Jeg drømmer om å finne det perfekte yrket for meg, noe jeg ikke har klart ennå. Ellers tror jeg på at meningen med livet er å være lykkelig, og man bare trenger å finne ut hva som gjør en lykkeligst!

.

.

.

.

.

.

Navn: Kaia Rullestad Teigen

Rom: Lille B 105

Status: Foreløpig nonne, men satser på Monolove etterhvert.

Fødselsdato: 21. august 1992

Kort om meg: Jeg er en vimsete, musikkinteressert, udramatisk drama queen som liker å danse, spille, og synge, i tillegg til å handle i hobbybutikker, notebutikker og på Clas Olsson for da føler jeg meg kreativ. Jeg liker å skrive kåserier og essays, for da føler jeg meg vittig og dyp, selv om jeg egentlig bare er vittig og skriveglad.

.

.

.

.

.

.

Navn: Martine Ildal Utne

Født: 20/06 – 92
Rom:  A213 ❤
Status: TFF…

Såkalt kvinnemenneske søker intervjuobjekter å plage. Jeg er jævlig irriterende og du vil helst ikke møte meg på dagen. Om du likevel skulle være så uheldig å gjøre det, gjør følgende: 1. Pust rolig
2. Løft hendene rolig i været
3. Sett deg til helvete ned og svar på spørsmålene du blir stilt!
NB: Vil du ikke være med i skoleavisen, synd for deg.
Når det er sagt er jeg en svært søt og omgjengelig jente. For rredaktørens del responderer jeg på navnet «slave», for alle andre er det «master» som er navnet. Har du noe sladder, en viktig nyhet for skoleavisen, eller er du simpelten klar for 6 på gangen? Send «våt og villig» til 2225. PS: møter skjer på eget ansvar.

.

.

.

Navn: Signe Eggen Karmhus, mediasjef

Rom og internat: B208

Fødselsdato: 10. August

Status: TFF

Om meg: Stolt Trønder (med stor T, red. anm.) out there med en fersk pannelugg, kultursnobbholdning og et avvikende engasjement. Fotograf og journalist i Romertiden, med bakgrunn fra videregående og diverse lokalaviser. Har en jevn standard på å gjenta meg selv. Min store drøm er å bruke den én kubikkmeter store discokula. Jeg er kanskje sjeldent på redaksjonsmøtene, men hoi, som jeg kan skrive!

Reklamer
Comments
One Response to “Om redaksjonen”
  1. Kama Sofie sier:

    Hahaha! Noen av disse er kjempemorsomme! 😀 Og nydelig bilde av deg, Christine 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: