Se bildene: Nyttårsball på Romerike!

Lørdag 14. januar var det duket for den eneste nyttårsmarkeringen som betyr noe – glem den kinesiske og gregorianske kalenderen – Romerike folkehøgskole feiret nyttår 14. januar! Ballkomiteen bestående av Ingrid Lien, Håkon og elevrådsleder Jørgen hadde engasjert en håndfull av skolens fingernemme designelever til å pynte det allerede billedskjønne Herredshuset i Jessheim sentrum og alt var duket (bokstavelig talt, høhø) for en fortreffelig helaften med elever og lærere! Noen stilte til og med i egendesignede kjoler!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Elevene ankom til velkomstdrinker og fotografering, som resulterte i mange av de nydelige bildene dere ser over og under artikkelen. En stor takk til Signe Karmhus og Aurora B. Ottmar! En viss nervøsistet hang i luften for hvor man var plassert på bordet (markert av vakre, sølv(aktige) bordkort) og kveldens polynese! Men den deilige kalkunmiddagen og desserten (som ga ei jente ved skolen matorgasme) var salen ryddet for elevenes og storbandets første møte!

Og for et møte det ble! Storbandet spilte taktfast «Napoleon med sin hær» mens skolens elever, ledet av skolens lærere og eminente danseeksperter Roy og Lena løsnet i leddene og danset en svært suksessfull polynese i en dramatisk forvandlet festsal. Så var alt klart for storbandet å ta over kvelden med sin besetning på 15+ blåsere og musikere! Vi fikk høre hits som både unge og gamle elsker som «Sway» og «Moon River», og danset inn i natten.

I storbandets pauser stilte skolens talentfulle elever opp med tidvis rørende innslag – Ferdinand danset, poppet og locket til dubstep, Inge opptråde med hele to egenskrevne mesterverk, og Victoria Bredesen, Magnus Kayser og Kristian Kristensen tolket mesterverket «Someone Like You» av Adele. Etter storbandet tok farvel nærmere ett om natten var det tid for kåringer, blant annet Årets par, Årets ginger, trønder, søring, nordlending, sjåfør (Torun selvfølgelig!), valgfag og selvfølgelig: peiskveld! B venstre vant æren etter sin fantastiske årskavalkade tidligere i uken, og Nina (ikke som Barbro) mottok den!

I det hele var det en svært vellykket aften, og for å sitere meg selv (og med den finurlige setningen sitere «Herrenes tale»-holder Kaja Vennevold) på skolens Facebook-grupp neste dag:

«Kjære Romerike,
Mats fra Herredshuset sa at det var en av de beste Romerike-ballene de hadde hatt, ingen ble tatt med medbrakt, dansegulvet var det alltid noen på og underholdningen var kjempeflott! Tusen hjertelig takk for at dere gjorde ballet så magisk som vi hadde håpet det skulle bli!:)»

Mimre fra kvelden her:

Foto: Signe Karmhus, Aurora B. Ottmar og Iselin Kristin T. Ellingsen

Tekst: Håkon Lillegraven

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: