Kamas grønne hjørne


Du leste riktig. Ikke helt overraskende har vi et grønt hjørne i skoleavisa, med Kama Sofie som fast spaltist!

Som leder av miljøvalgfaget er hun åpen for spørsmål, og kommer selv til å dele informasjon og tips i denne spalten! Miljøvalgfaget har blitt flyttet til det sosiale mediet facebook hvor vi deler informasjon, kunnskap og tips på en gruppe i stedet for å møtes fysisk. Det gjør det mindre bindene, og enklere! Dersom det er flere som vil være med er det bare å si ifra, så blir dere lagt til i gruppen! Alle er velkomne! Og dere trenger ikke legge ut artikler, linker, bilder, videoer o.l selv engang, da disse jevnlig legges ut på gruppen av leder og de mest aktive.

Ukens tips: Loppemarked

Hver torsdag mellom 17.00 og 19.30 litt oppi skogen på andre siden av Nordbytjernet, ligger Ullensaker Røde Kors Bruktbutikk. Redesign valgfag har vært der, Teater Kjetil har vært der, og mange, mange fler. Bli med du også! Å handle brukt er miljøvennlig! Det er også billig, du finner noe unikt, og pengene går til en god sak!

Jeg har vært der to ganger. En gang rett før stengetid, og en gang ved åpningstid. Kommer du til sistnevnte, må du regne med litt kø, men kanskje enda flere godbiter?

Her er noen av mine funn:

Klær i spreke farger.

Små flasker til å ha trylledrikker eller alvestøv i.

Turkopp i tre.

Paraply

Husk: Klesmøll kan ofte finnes i brukt-tøy, og gjør skade på tekstiler. Larvene lever av materialer som stammer fra dyr, som for eksempel ulltøy og pels. Disse materialene bør fryses ned før det plasseres sammen med resten av din garderobe.Bomullsprodukter eller syntetiske stoffer blir ikke angrepet.

http://www.loppemarked.info/ er det informasjon om andre loppemarkeder og liknende arrangementer over hele landet. Og heldigvis bor vi ikke langt fra Oslo, hvor det er ganske mange slike nå i høysesongen på høsten (og på våren). Denne nettsiden kan du også benytte deg av når du drar hjem i høstferien, eller evt. flytter hjem igjen etter skoleåret. God handel!

Tekst: Kama Sofie
Foto: Ingrid Lien

Reklamer
Comments
One Response to “Kamas grønne hjørne”
  1. Andrea sier:

    Loppis er gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: