Hjemme hos…Kama!

Hjemme hos!

Respekterte tidsskrifter som Se&Hør gjør det, og Romertiden gjør det. Vi besøker dere! Velkommen inn på rommet til…

Ute er in

Etter torsdagens suksessfulle lappeboksseanse, var det en lapp som utmerket seg. Nemlig den med påskriften: Kama har kjempefint rom med masse morsomme ting. Da ble vel mange nysgjerrige. Men fortvil ikke. – Alle er hjertlig velkommen til å stikke innom på en liten visitt, sier hun når jeg besøker henne fredag ettermiddag. Tør du ikke helt ennå, kan du kose deg med første reportasje i ’Hjemme Hos’-spalten. Vi besøker rommet til Kama Sofie.

Tekst: Kama Sofie Jannang Foto: Ingrid Lien og Kama Sofie Jannang

Jeg blir møtt av et ryddig enkeltrom i D1. D104 for å være konkret. Sengen er dekket til med et stort, brunt, fuskepledd som er mykt og godt. Oppå klesskapet står en stor eføy som folder seg fritt. Nesten i ett med planten, smyger en lysslynge med rosa blomster seg bortover lista som henger på veggen. På samme vegg er det ved hjelp av sticky tac festet en masse decoblader i ulike nyanser grønn.

I hyllene er det plassert masser av magiske skapninger. Alver, enhjørninger, drager og troll. – Jeg prøver jo å skape litt evetyrstemning her. Dét og natur er det som inspirerer henne. Det er tydelig. Boktitler viser Alice i Eventyrland, Mummitrollet og Ringenes Herre. Alle blomstene og plantene bidrar til skogsstemning. – Men jeg har lyst på flere planter da. De er så dekorative og koselige.

Men det er en type gjenstand og en veldig kjent barne-tv-karakter som dominerer rommet, nemlig sopper og Mummitrollet. –Ja, jeg samler på sopper. Det begynner å bli en del, men alle er selvsagt ikke her. Fant ut at less is more. Men det gjelder ikke Mummi. Sengetøy, håndklær, kosedyr og termos! Får ikke nok Mummi, sier hun og holder et godt tak rundt den gamle rakkern.

Vil du være den neste som får besøk? Send mail til romertiden@gmail.com og meld deg på! (Spiller egentlig ingen rolle. Ingen slipper unna! Vi skal besøke alle!)

Tekst og foto: Ingrid Lien

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: