Moteambulansen!

Aslak sto til terningkast 6.

Aslak: JA!
Her var du rett og slett lekker! Blåfargen gir øynene dine et nytt glimt av håp, og det smitter. Buksene står som skapt til det vågale, men vellykkede stuntet om sokker i forskjellige farger. Jeg utfordrer deg til å prøve en mer fargerik stil neste gang, og kanskje noen smykker? Stå på, jeg gleder meg til å se flere antrekk på deg i løpet av året!
Terningkast: 6
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Andrea: Solstrålende!

Andrea er en stilren solstråle!

Andrea, Andrea. Det er ikke bare været som stråler på dette bildet. Smilet ditt er nesten like fint som antrekket, og det sier ikke rent lite! Det stilrene i svart og hvitt piffes opp akkurat nok av de moteriktige støvlene dine, og frisyren din skriker av en kvinne som kan te seg. Pass dere, jenter! Andrea er på frifot! (Eller fristøvel?)
Terningkast: 6
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Even: Huff…

Even ryker av en søvnløs natt...

Kjære, søte Even. Du som ellers er så kritisk og reflektert, så stiller du opp i dette? Skoene dine ryker av en søvnløs natt, og fargene på klærne dine står ikke til hverandre. Bytt ut t-skjorta med en grønn og legg til en cardigan i en nøytral farge. Du kan prøve å matche det til hvite bukser, men skoene må du gjøre noe med. Converse går til alt, men pass på så du ikke blir en levende regnbue. Dette kan du klare!
Terningkast: 1
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Grændsen: Attention, boys!

Ei jente som vet å komponere

Stakkars deg kan ikke ha fått mye fred den dagen! Alle må jo ha kastet seg over deg. Antrekket ditt er så gjennomført at du gir mote en helt ny betydning. High-waisten gir deg tillatelse til alle ornamentene dine. Bare det at du har oppbrettede ermer viser at du er en kvinne som vet å komponere et image. Her har dere alle noe å lære, jenter!
Terningkast: 6
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ferdinand: Måltid for én

Ferdinand er litt for "statist"

Se deg rundt. Er det noen som ser på deg? Ikke det? Du vekker ikke oppsikt med det der! Det første jeg tenkte da jeg så deg var «statist». Noen ganger kan casual score høyt, men her har du en halvhjertet blanding av Knut Nærum og Katie Melua. Men det er ikke vanskelig å krydre antrekket ditt til noe stort og flott. Skoene dine kan passere, men bytt ut sokkene med noen mer nøytrale og hvite. Buksene kan du lett kvitte deg med. Prøv heller med noen fargede chinos. Ellers kunne t-skjorta ha gått om den var V-halset. Du får pluss for frisyre og attitude.
Terningkast: 3
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: